3D scannen reverse engineering

Reverse engineering van uw product

Heeft u een product dat u graag eens wilt laten onderzoeken door middel van reverse engineering? Misschien heeft u een product in uw assortiment waar geen tekeningen meer van zijn en waarbij u dan ook niet meer weet hoe dit ooit is gemaakt. Maar misschien wilt u ook gewoon wel een keer een product door de reverse engineering heen halen om te bekijken hoe dit ooit is gemaakt. Wellicht kunt u hier dan zelf weer wat van opsteken. Voor 3D scannen en reverse engineering neemt u gewoon even contact op met De Wit 3D Engineering. We hebben alle middelen klaarstaan om dit helemaal perfect voor u te verzorgen.

3D laten scannen en reverse engineering

3D reverse engineering door laten scannen van een bestaand product is een van onze specialiteiten. We raden u dan ook aan om ons hiervoor in te schakelen als u er zeker van wilt zijn dat de reverse engineering helemaal tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Dit is ook belangrijk, omdat u er zeker van wilt zijn dat u het product straks tot in de kleinste details in kaart heeft. Meer weten over de mogelijkheden die u op dit gebied heeft? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw product door de scanner te halen en u een duidelijk beeld te geven van hoe dit in elkaar zit.

3D reverse engineering door laten scannen van producten

3D scannen en reverse engineering kan bijvoorbeeld handig zijn als u een oldtimer heeft, waar een onderdeel van kapot is gegaan. De kans is dan groot dat dit niet meer te krijgen is, maar dat er ook geen tekeningen meer zijn van hoe dit product ooit is gemaakt. Het is dan goed om door middel van reverse engineering te bekijken hoe dit zo goed mogelijk in kaart kan worden gebracht. Maar de mogelijkheden op het gebied van 3D laten scannen en reverse engineering zijn natuurlijk legio. We vertellen u hier graag meer over.