Onderdelen namaken

Professioneel onderdelen namaken

Bent u op zoek naar een onderdeel dat niet meer te krijgen is? Is dit hard nodig voor bijvoorbeeld een oldtimer, of voor een ander apparaat? Dan is er toch een mogelijk om dit voor elkaar te krijgen. We kunnen namelijk een onderdeel voor u scannen in 3D en het daarna ook 3D printen. U krijgt dan een onderdeel in handen dat qua functionaliteit en looks niet te onderscheiden is van het originele onderdeel. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u dan alles wat u maar wilt weten over 3D scannen, 3D printen en reverse engineering.

Wilt u onderdelen na laten maken?

Het kan altijd gebeuren. U heeft een mooie oldtimer en vindt het heerlijk om hier mee te rijden. Op een dag gaat er echter een onderdeel kapot. U wilt dit onderdeel nabestellen, maar het is niet meer te krijgen. Vervelend, ook omdat er bijvoorbeeld geen tekeningen meer van zijn. U kunt natuurlijk een ander onderdeel bestellen, maar dit kan minder goed, of zelfs helemaal niet, werken. Laat ons dan de onderdelen namaken. We maken een perfecte scan van het onderdeel, die we in de computer zetten. Dit onderdeel kan bewerkt worden, waarna we ervoor zorgen dat het geprint wordt. U kunt hierbij dan kiezen voor het materiaal waarmee het geprint moet worden. We hebben de mogelijkheid om zowel meerdere soorten kunststof of metaal te printen.

Onderdelen na laten maken door de specialisten

Wij hebben mensen klaarstaan die alles weten van reverse engineering. Dit is het proces waarbij, in plaats van eerst een ontwerp maken en dan een artikel produceren, de omgekeerde weg wordt bewandeld. Met andere woorden: aan de hand van het daadwerkelijke product zorgen wij dat er een model wordt gemaakt. Het is mogelijk om hier met specialistische software aanpassingen aan te maken, maar u kunt er ook voor kiezen om het 1 op 1 te laten reproduceren. We kunnen hier een enkel exemplaar van maken, maar u kunt er ook voor kiezen ons meerdere exemplaren te laten maken.