3D print laten maken

Een 3D print laten maken van uw nieuwe product

U bevindt zich in de ontwikkelfase van uw nieuwe product, maar zou dit graag eens zo echt mogelijk gevisualiseerd zien? Bij De Wit 3D Engineering kunnen wij uw nieuwe product helemaal voor u op papier zetten, maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om een 3D print te laten maken. We zorgen er op deze manier voor dat u het nieuwe product helemaal in uw hand kunt houden en grondig kunt bekijken. Het is bij het daadwerkelijk voelen en kunnen ronddraaien van een product heel goed mogelijk dat u hier toch nog uw twijfels over heeft.

Wilt u 3D laten printen?

Een 3D print maken is een perfecte manier om perfect inzichtelijk te krijgen op welke vlakken een productontwerp succesvol is. Maar u kunt op deze manier ook meteen bekeken wat er het beste nog een beetje aangepast kan worden aan uw ontwerp. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden op dit gebied met u door te spreken. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een technische tekening laten maken van uw product. Aan de hand van deze tekening, alsmede de 3D print, maken we hier samen met u aanpassingen aan om zo tot een product te komen dat nog beter is.

3D laten printen met De Wit 3D Engineering

Bij ons kunt u er op rekenen dat u straks een perfecte 3D print heeft van het product dat u wilt gaan laten maken. Een 3D print laten maken is een goede stap in uw productieproces, omdat u dan nog de kans heeft om aanpassingen te maken voordat de productieband gaat rollen. Zo bespaart u zich heel wat kosten en kopzorgen als na de productie blijkt dat het product toch niet helemaal perfect is. We gaan graag eens met u om tafel zitten om onze mogelijkheden met u door te nemen. We kunnen ook meteen een 3D print maken van uw nieuwe product.