3D laser scannen

De specialist op het gebied van 3D laser scannen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van 3D laser scannen? Dan bent u bij De Wit 3D aan het juiste adres. We hebben de apparatuur en mensen klaarstaan om scans van de beste kwaliteit te maken. Laser scannen in 3D is een perfecte methode voor reverse engineering. Waar normaal gesproken een product eerst ontworpen wordt, is het bij reverse engineering zo dat een bestaand product juist wordt teruggebracht tot een bouwtekening of 3D model. Op deze manier kan er van producten waar geen bouwtekeningen van zijn toch weer nieuwe exemplaren worden gemaakt.

3D laten laser scannen

Bij 3D laser scannen wordt er van een product een perfecte scan gemaakt. We hebben hier de high tech apparatuur voor klaarstaan. We raden u dan ook aan om ons hiervoor in te schakelen. Als wij een product 3D laser scannen, dan is er digitaal een natuurgetrouw model van het product ontstaan. Hier kunnen wij een model van printen voor u, maar het is ook mogelijk om het product weer in productie te nemen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, bijvoorbeeld als er een enkel product of een kleine oplage gedrukt moet worden. Zo kunnen bijvoorbeeld onderdelen van oude auto’s door ons in verschillende materialen worden geprint, waarna deze eenvoudigweg weer gebruikt kunnen worden.

Wilt u 3D laten laser scannen?

Als specialist op het gebied van laser scannen in 3D raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier een schat aan informatie staan aangaande de diensten die wij voor u kunnen verrichten. Heeft u vragen over De Wit 3D of wilt u advies? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. U kunt bij ons de hoogst mogelijke kwaliteit verwachten. Hier vertellen we u graag alles over wat u maar wilt weten.