3D scannen en printen

De expert op het gebied van 3D scannen en printen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van 3D scannen en printen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met De Wit 3D. Wij hebben mensen, apparatuur en software klaarstaan om dit helemaal perfect voor u te regelen. Heeft u een product waar geen bouwtekeningen meer van zijn, dan is het goed om hier een 3D scan van te laten maken. Als wij hiermee klaar zijn heeft u een prachtig digitaal model. Aan de hand hiervan kunt u het product dan opnieuw in productie nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om eerst aanpassingen te maken aan het model en het wellicht te verbeteren.

Een 3D scan en printen

Wij maken een 3D scan en printen dan een nieuw exemplaar van het product in kwestie. Nadat we het oorspronkelijke product hebben gescand kunnen wij hier in meerdere verschillende materialen een print van maken. U kunt dan denken aan verschillende soorten kunststof en metalen. Dit zijn allemaal materialen van de hoogste kwaliteit. De prints die we hiermee maken kunnen zonder problemen als functionele onderdelen worden ingezet. We zijn de ideale partner als het aankomt op enkele exemplaren of producties van een klein aantal exemplaren. Dit zult u ook in onze prijzen terugzien.

Eenvoudig 3D scannen en printen

Voor scannen en 3D printen raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. Samen met u gaan we dan bekijken wat voor mogelijkheden we u te bieden hebben. We zorgen ervoor dat u een mooi model krijgt, of dat u met reverse engineering aan de slag kunt. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en wat u bij ons kunt verwachten. We hebben veel ervaring met 3D scan en printen en zetten deze ook graag in voor u.