3D object scannen

Een 3D object laten scannen

Wilt u een 3D object professioneel laten scannen? Dan is het goed om hier een specialistisch bedrijf voor in te schakelen. We raden u aan om hiervoor contact op te nemen met De Wit 3D. We hebben veel ervaring met het scannen van objecten in 3D en gaan ook graag aan de slag voor u. Een 3D scan kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het is dan wel belangrijk dat dit een scan is van hoge kwaliteit. Bij ons kunt u hier altijd op rekenen. We vinden het heel belangrijk om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten en gebruiken hier dan ook altijd de best mogelijke apparatuur voor.

Een object scannen in 3D

Wilt u een 3D object scannen voor bijvoorbeeld reverse engineering? Wij zorgen er dan voor dat dit ook goed gebeurd. Bij reverse engineering zou je kunnen stellen dat een digitaal ontwerp wordt afgeleid van een bestaand onderdeel. Dit is handig als er wel een fysiek product is, maar er geen bouwtekeningen van dit object meer zijn. Er moet dan een CAD model worden gemaakt, met speciale software, zodat er weer een nieuwe bouwtekening ontstaat. Het is dan ook mogelijk om in het model aanpassingen te maken, bijvoorbeeld als bepaalde elementen beter zouden kunnen.

Een 3D object laten scannen door de experts

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van reverse engineering, die u kan helpen met het maken van een prachtig 3D model waar alle details aan kloppen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan namelijk direct voor u aan de slag met het maken van het model, zodat u er zeker van kunt zijn dat u straks een model in handen heeft waar u weer mee verder kunt werken. Neem gewoon even contact met ons op u vragen heeft over een 3D object scannen. Wij gaan dan uw object scannen in 3D.