3D scannen

Een 3D scan laten maken

Wilt u een product in 3D laten scannen, zodat u hier een nieuw exemplaar van kunt laten printen? Bij De Wit 3D hebben we de mensen en materialen klaarstaan om dit voor elkaar te krijgen. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met behulp van een 3D scan is het bijvoorbeeld mogelijk om met reverse engineering aan de slag te gaan. Dit is buitengewoon handig om oude onderdelen, die niet meer te krijgen zijn, toch weer in productie te nemen. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld net dat ene onderdeel dat je hard nodig hebt toch weer in handen te krijgen.

Wilt u een 3D scan laten maken?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een product in handen krijgt dat helemaal perfect lijkt op het onderdeel dat vervangen moet worden. Het in 3D laten scannen is dan een goede oplossing. Met een 3D scan is het namelijk mogelijk om het onderdeel helemaal perfect in de computer te zetten, met behulp van speciale software. Met deze software kunnen we dan eventueel aanpassingen maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om het product helemaal 1 op 1 te printen.

U wilt een 3D scan laten maken?

Wilt u een 3D scan laten maken door ons? Neem hierover dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. We kunnen dan samen bekijken wat voor onderdeel er moet worden gescand. 3D scannen is een techniek die door ons helemaal perfect wordt uitgevoerd. We kunnen het onderdeel in kwestie dan met verschillende materialen printen. Zo krijgt u een onderdeel dat net zo sterk is als u maar wenst. U vindt hier ook meer informatie over op onze website.