Reverse engineering onderdelen

Professionele reverse engineering van onderdelen

We hebben wij De Wit 3D de modernste apparatuur klaarstaan voor als u een product wilt laten reverse engineeren. Reverse Engineering is een techniek waarbij een product, waar bijvoorbeeld geen tekeningen meer van zijn, toch opnieuw kan worden geproduceerd. Wij maken een scan van de onderdelen die u nodig heeft en als deze helemaal perfect is gaan wij aan de slag met het printen van de onderdelen. Heeft u bijvoorbeeld een oldtimer waar u een onderdeel voor nodig heeft, maar is dat niet meer te krijgen? Wij gaan ervoor aan de slag en zorgen er met behulp van onderdelen reverse engineering voor dat dit onderdeel er toch komt.

Meer weten over reverse engineering van onderdelen?

We gaan graag voor u aan de slag als u een onderdeel nodig heeft dat niet meer te krijgen is. We maken een digitaal ontwerp dat is afgeleid van een bestaand onderdeel. Normaal gesproken werkt dit andersom, dat er eerst een ontwerp wordt gemaakt en dat aan de hand daarvan een onderdeel wordt geproduceerd. Maar als dit onderdeel niet meer te krijgen is en er geen tekeningen meer van te vinden zijn, dan is reverse engineering een goed idee. Wij zorgen ervoor dat u een onderdeel krijgt dat helemaal perfect lijkt op het originele onderdeel. Geprint door ons in het materiaal dat u hiervoor wenst. Zo krijgt u een stevig onderdeel waar u meteen mee aan de slag kunt.

Reverse engineering van onderdelen

Met onderdelen reverse engineering is het mogelijk om onderdelen te produceren die eigenlijk niet meer te krijgen waren. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die De Wit 3D u op dit gebied te bieden heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We hebben ook veel informatie op onze website staan, maar helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. U kunt ons gewoon even bellen of mailen. We kunnen u dan ook advies geven over zaken als het gebruikte materiaal en de levertijd van uw scan en print.