3D reverse engineering

Specialisten op het gebied van 3D reverse engineering

Heeft u een product waar geen bouwtekeningen meer van zijn, maar waar u wel nieuwe exemplaren van wilt laten maken? Dan bent u nu op het juiste adres aangekomen. De Wit 3D is namelijk een specialist op het gebied van 3D reverse engineering. Wij kunnen voor u een product 3D reverse engineeren. Hiervoor maken we een perfecte 3D scan van het product. Deze scan printen we dan weer met het materiaal dat u in gedachten heeft. Zo heeft u een perfect exemplaar van bijvoorbeeld een artikel dat al jaren uit productie is en waar helemaal geen werktekeningen meer van zijn.

Een product 3D laten reverse engineeren

Bij De Wit 3D hebben we de apparatuur klaarstaan om een perfecte 3D scan te maken van een product. Er wordt bij 3D reverse engineering een digitaal ontwerp gemaakt, dat helemaal is afgeleid van een bestaand onderdeel. Het is natuurlijk mogelijk dat er van een bepaald onderdeel nooit een ontwerp is gemaakt, of dat dit niet meer te vinden is. Om dan toch een bepaald onderdeel in handen te kunnen krijgen wordt er een scan gemaakt van een bestaand exemplaar van een bepaald onderdeel. Dit onderdeel kan dan eventueel nog verder ontwikkeld worden, maar kan ook direct geprint worden. Dit is bijvoorbeeld handig als u een onderdeel nodig hebt van een auto die niet meer in productie is en waar ook de onderdelen niet meer van te krijgen zijn.

Alles op het gebied van 3D reverse engineering

Als het op 3D reverse engineering aankomt, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Wit 3D. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over wat er bij ons allemaal mogelijk is. Bij De Wit 3D vindt u mensen met verstand van zaken. Wij kunnen een groot aantal verschillende producten 3D laten reverse engineeren. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan ook even een kijkje nemen bij de informatie die we over dit onderwerp op de overige pagina’s van onze website hebben staan.